'Alles sal reg kom' - Boekpresentatie Anne Born

Op 6 november 2015 heeft onze dochter Anne Born bij het Natuur- en Milieuplatform in Ermelo verteld wat er in de oorlog is gebeurd in Drie met haar opa en familie. Anne heeft een boek geschreven en geïllustreerd over het drama dat zich op 13 december 1944 voltrok in de bossen rond buurtschap Drie. 'Alles sal reg kom’ is een eerbetoon aan haar familie die slachtoffer werd van de verschrikkelijke gebeurtenissen in de Tweede Wereldoorlog.

In het boek zijn zeventien door Anne gemaakte tekeningen opgenomen en enkele oude familiefoto’s. Het boek heeft vijftig pagina’s waarbij links of rechts vaak een tekening en de andere kant een paar regels tekst. Achterin heeft ze nog een paar pagina’s besteed aan de afloop van het verhaal en de herinneringen die er nu nog zijn.

Er zijn diverse artikelen verschenen op verschillende websites en in de kranten waar het verhaal uitgebreid is terug te lezen.

Zo verscheen er op de website van NMP een artikel:



Ook in De Stentor stond een paginagroot artikel:



Op de website van Ermelo Nieuws stond ook een artikel over Anne. Het is hier terug te lezen.

Ook op de site van Ermelo Nu, stond een interview met Anne. Het is hier terug te lezen.

Het boek is niet te koop in de boekwinkel, maar te bestellen via deze link. Het boek kost € 29,95.


 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Fijn dat je een reactie achterlaat. Deze wordt eerst gecontroleerd dus het kan even duren voor je hem terugziet onder het bericht.